Informacje odnośnie elfów św. Mikołaja w Jaworzynie 2010
Chyba deklaracjami zajmowała się Pani Dagmara... Ale z tego co pamiętam obowiązują dwie formy - papierowa i elektroniczna - deklaracji. Elektroniczną należy (należało) wysłać na adres fundacji a papierową można było zostawić u Pani Dagmary. Jeżeli coś pomieszałem, to proszę o sprostowanie... A kolejne spotkanie w piątek (26 listopada) o 17. No i proszę o rzucenie kilku informacji o spotkaniu. Co było? Czy mamy coś robić w domu? Czy potrzebne są jakieś materiały?
I ja byłem na spotkaniu... Ustaliliśmy przydział obowiązków w czasie balu. Napiszę go z pamięci - mam nadzieję, że nic nie pomylę:
pani Dagmara i Agata M. - prowadzące
Michał A., Alicja W., Bartek Cz., Małgosia A., Małgosia P. - pomocnicy prowadzących
Agata G., Ilona B., Sylwia N., Karolina K. - pomocnicy św. Mikołaja
Aldona R., Marta G., Iwona Ch. - malowanie twarzy
Magdalena K., Agnieszka P. - Marzycielska Poczta
Natalia M., Martyna W. - wielka choinka
Natalia S., Patryk K. - kuchnia
Nie jestem pewien czy nikogo nie pominąłem. Jeżeli tak, to przepraszam i proszę o sprostowanie. Z doświadczenia z Halloween pamiętam, że potrzebna jeszcze będzie osoba do puszczania muzyki. Jak nie znajdziemy nikogo, to mogę być ja, ale wolałbym "mieć oko" na wszystko i "poganiać Was" troszeczkę
Przypominam również, że każda grupa ma do piątku czas na zastanowienie się nad tym, co potrzebujecie i jak chcielibyście się ubrać. No i spotkanie kolejne w piątek (3 XII) o 17.
Witam, zapraszam jutro na spotkanie o 18 : 00 w SOKiBP. Porozmawiamy o ostatnich szczegółach:) w razie pytań proszę pisać Mam nadzieję że uda się nam również popakować część paczek:) skończymy pewnie w czwartek i w piątek:) jutro ustalimy bliższe szczegóły